حجتالاسلام صائبی با بیان اینکه به جای خدمات اجتماعی به سرمایه های اجتماعی فکر میکنیم گفت : ارزش و اهمیت سرمایه های اجتماعی مورد توجه قرار گیرد.
به گزارش روابط عمومی اداره تبلیغات اسلامی شهرستان لنجان، حجتالاسلام داود صائبی رئیس اداره تبلیغات اسلامی لنجان اظهار داشت: آغاز سال ۱۳۹۹ مصادف است با سالروز شهادت امام موسی کاظم (علیه السلام) و این سال مزین است به نام باب الحوائج و طلیعه سال همزمان است با عید بزرگ مبعث رسول اکرم (صلی الله علیه و آله) که امیدوار هستیم این سال، سال رفع گرفتاری ها و برآورده شدن همه حوائج مردم باشد و عیدی همه ما ان شاء الله ظهور حضرت بقیه الله اعظم سلام الله علیه باشد.
وی ادامه داد: امسال را رهبر عزیزمان حضرت آقا با عنوان سال «جهش تولید» نام گذاری نمودند، سال گذشته سال رونق تولید بود، آقا فرمودند امسال تولید ما باید جهش پیدا کند؛ حرفهای تخصصی در مسئلهی تولید که یک بحثِ بیشتر اقتصادی است را باید متخصصین این حرفه بزنند، لکن تجربه ای که برای ما در همین چند روز منتهی به سال ایجاد شد و مسئلهی ابتلا به این ویروس منحوس، تجربه ای را برای ما حاصل نمود که به نظرم تجربهی خوبی بود و آن تجربه این بود که مثلا در یک موضوع کوچکی مثل تولید وسایل پزشکی و ماسک، یک باره تولید این اقلام رونق گرفت، به صورتی که در تمامی روستاها و شهرها و مراکز متعدد دیگر ،جهشی در تولید ایجاد شد.
رئیس اداره تبلیغات اسلامی لنجان با بیان اینکه توجه به سرمایه های اجتماعی که یک بخشی از آن هیئات مذهبی و روحانیون و مبلغین می باشند گفت : بنابراین به نظر ما یکی از مسائل جدی که میشود برای جهش تولید مورد توجه قرار بگیرد به میدان آوردن سرمایههای اجتماعی برای جهش در تولید است.
وی افزود: برای این کار به نظر میرسد در موضوعات مختلفی هم مطرح است کارگاههای کوچک زودبازده است؛ ان شاء الله اگر بتوانیم در سال ۹۹به برکت اهلبیت و بهره بردن از متخصصین و اقتصاددانهای حوزه تمدن اسلامیمان به این نکته توجه کنیم که کارگاههای مردمی کوچک و زودبازده نیازی به سرمایههای زیادی ندارند و تولیدات آنها هم بهاندازهای نیست که موجب ورشکستگی مثلاً یک سرمایهدار بشود.هم سرمایه اندک است و هم تولیدات، اما مصرف آنهم بهاندازهی مصرف داخلی ماست از این جهت منجر به این میشود که اگر ما بتوانیم کارگاههای کوچک زودبازده را رونق دهیم، تولید در حوزههای مختلف رونق و جهت خواهد گرفت.
وی گفت: ظرفیت های مناسب و خوبی در هیئات مذهبی وجود دارد از قبیل موقوفاتی که نیاز هست متخصصین اقتصادی برای بازدهی بیشتر به هیئات مذهبی مشاوره دهند تا در رونق و جهش تولید نقش آفرینی نمایند.
حجتالاسلام صائبی بیان کرد: نمونه های زیادی در کشور وجود دارد که هیئات مذهبی و مبلغین توانسته اند با مدیریت در منطقه ای اشتغال زایی نمایند و تولیدات آن منطقه را جهتدهی و ساماندهی کنند و از مردم منطقهی خود رفع نیاز نمایند.
رئیس اداره تبلیغات اسلامی لنجان گفت: بنابراین به میدان آوردن سرمایههای اجتماعی ،تأسیس کارگاههای مردمی کوچک و زودبازده و به کار گرفتن سرمایههای خفتهی هیئتهای مذهبی میتواند ازجمله مواردی باشد که ما را در تحقق شعار سال و جهش در تولید کمک نماید.